Greek English
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Δίκτυα Οπτικών Ινών Πολυσωλήνια Άμεσου Ενταφιασμού (DB)

    Πολυσωλήνια Άμεσου Ενταφιασμού 3mm, 5mm και 8mm EMTELLE

    Τα πολυσωλήνια της EMTELLE αποτελούνται απο επιμέρους σωληνίσκους των 3/2.1, 5/3.5 ή 8/6mm. Το σύνολο των σωληνίσκων συνθέτει ένα πολυσωλήνιο το οποίο και περιβάλλεται απο υδατοστεγανό φύλλο αλουμινίου. Πάνω απο το φύλλο αυτό υπάρχουν δύο στρώσεις πολυαιθυλενίου οι οποιές και αποτελούν το εξωτερικό περίβλημα του πολυσωληνίου (PE sheath). Το πολυσωλήνιο με στελέχη διαμέτρου 3mm μπορεί να δεχθεί 2 ή 4 οπτικές ίνες, ενώ τα αντίστοιχα των 5mm και 8mm μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 12 ίνες. Τα εν λόγω προϊόντα προορίζονται για άμεσο ενταφιασμό σε κατάλληλα διαμορφωμένο έδαφος.

    Για περισσότερες πληροφορίες συμβουλευτείτε το αντίστοιχο τεχνικό φυλλάδιο.

    icon EMTELLE DB Assemblies 3mm, 5mm and 8mm (172.11 kB)

     

    Πολυσωλήνια Άμεσου Ενταφιασμού 10mm και 12mm EMTELLE

    Τα πολυσωλήνια της EMTELLE αποτελούνται απο επιμέρους σωληνίσκους των 10/8mm ή 12/9,4mm. Το σύνολο των σωληνίσκων συνθέτει ένα πολυσωλήνιο το οποίο και περιβάλλεται απο υδατοστεγανό φύλλο αλουμινίου. Πάνω απο το φύλλο αυτό υπάρχουν δύο στρώσεις πολυαιθυλενίου οι οποιές και αποτελούν το εξωτερικό περίβλημα του πολυσωληνίου (PE sheath). Η εσωτερική διάμετρος των σωληνίσκων είναι απολύτως κατάλληλη για την εμφύσηση καλωδιών μέχρι και 72 οπτικών ινών, ενώ πολυσωλήνια με στελέχη των 12mm μπορούν να φιλοξενήσουν οπτικά καλώδια 96 ινών. Τα εν λόγω προϊόντα προορίζονται για άμεσο ενταφιασμό σε κατάλληλα διαμορφωμένο έδαφος.

    Για περισσότερες πληροφορίες συμβουλευτείτε το αντίστοιχο τεχνικό φυλλάδιο.

    icon EMTELLE DB Assemblies 10mm and 12mm (470.01 kB)

     

    Πολυσωλήνια Άμεσου Ενταφιασμού, Χωρίς Μεταλλικά Στοιχεία, Εμπλουτισμένα με Πολυμερές, EMTELLE


    Τα πολυσωλήνια της EMTELLE που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία αποτελούνται απο επιμέρους σωληνίσκους των 10/8, 12/10 ή 12/9,4mm. Το σύνολο των σωληνίσκων συνθέτει ένα πολυσωλήνιο το εσωτερικό του οποίου είναι εμπλουτισμένο με πολυμερές υλικό. Όλα τα προϊόντα  διαθέτουν σκληρό εξωτερικό περίβλημα πολυαιθυλενίου (PE Sheath) και προορίζονται για άμεσο ενταφιασμό σε κατάλληλα διαμορφωμένο έδαφος. Το πολυσωλήνιο 12/10 είναι ιδαίτερα δημοφιλές αφού προσφέρει τη δυνατότητα εμφύσησης οπτικών καλωδίων σε μεγάλες αποστάσεις. Αν όμως πρόκειται για δύσκολες εγκαταστάσεις, που ενδεχομένως να πραγματοποιούνται κάτω απο αντίξοες συνθήκες, τότε το πολυσωλήνιο 12/9,4  ίσως να αποτελεί καλύτερη επιλογή.

    Για περισσότερες πληροφορίες συμβουλευτείτε το αντίστοιχο τεχνικό φυλλάδιο.

    icon EMTELLE DB Assemblies Metal-Free, Filled, 10mm and 12mm (749.53 kB)