Greek English
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Δίκτυα Οπτικών Ινών Πολυσωλήνια Σωληνώσεως (DI)

    Πολυσωλήνια Σωληνώσεως 3mm, 5mm και 8mm, EMTELLE

    Τα πολυσωλήνια σωληνώσεως της EMTELLE αποτελούνται απο επιμέρους σωληνίσκους των 3, 5, ή 8mm. Το σύνολο των σωληνίσκων συνθέτει ένα πολυσωλήνιο το οποίο και περιβάλλεται απο υδατοστεγανό φύλλο αλουμινίου. Πάνω απο το φύλλο αυτό υπάρχει μία στρώση πολυαιθυλενίου η οποία και αποτελεί το εξωτερικό περίβλημα του πολυσωληνίου (PE sheath). Τα εν λόγω προϊόντα προορίζονται για εγκατάσταση εντός εφιστάμενων σωλήνων και δεν είναι κατάλληλα για απευθείας ενταφιασμό ή εναέρια χρήση.

    Για περισσότερες πληροφορίες συμβουλευτείτε το αντίστοιχο τεχνικό φυλλάδιο.

    icon EMTELLE DI Assemblies 3mm, 5mm and 8mm (169.09 kB)

     

    Πολυσωλήνια Σωληνώσεως 3mm, 5mm και 8mm, Χωρίς Μεταλλικά Στοιχεία, EMTELLE

    Τα πολυσωλήνια σωληνώσεως χωρίς μεταλλικά στοιχεία της EMTELLE αποτελούνται απο επιμέρους σωληνίσκους των 3, 5, ή 8mm. Ανάμεσα στους σωληνίσκους υπάρχει υδατοστεγανό υλικό ενώ ολόκληρο το πολυσωλήνιο πεβάλλεται επίσης απο κατάλληλη ταινία για την αποφυγή εισροής νερού στο εσωτερικό του. Πάνω απο την ταινία αυτή υπάρχει μία στρώση πολυαιθυλενίου η οποία και αποτελεί το εξωτερικό περίβλημα του πολυσωληνίου (PE sheath). Τα εν λόγω προϊόντα προορίζονται για εγκατάσταση εντός εφιστάμενων σωλήνων και δεν είναι κατάλληλα για απευθείας ενταφιασμό ή εναέρια χρήση.

    Η  εγκατάστασή τους θα πρέπει να γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή, λαμβάνοντας πάντα υπόψιν τις δυνάμεις που ασκούνται στα πολυσωλήνια και τις θερμοκρασιακές μεταβολές, και γενικότερα οποιοδήποτε άλλο παράγοντα ενδέχεται να επηρεάσει τις αντοχές και τις ιδιότητες των συγκεκριμένων προϊόντων.

    Για περισσότερες πληροφορίες συμβουλευτείτε το αντίστοιχο τεχνικό φυλλάδιο.

    icon EMTELLE DI Metal-Free 3mm, 5mm and 8mm (801.37 kB)

     

    Πολυσωλήνια Σωληνώσεως 10mm και 12mm, Χωρίς Μεταλλικά Στοιχεία, EMTELLE

    Τα πολυσωλήνια σωληνώσεως χωρίς μεταλλικά στοιχεία της EMTELLE αποτελούνται απο επιμέρους σωληνίσκους των 10, ή 12mm. Ανάμεσα στους σωληνίσκους υπάρχει υδατοστεγανό υλικό ενώ ολόκληρο το πολυσωλήνιο πεβάλλεται επίσης απο κατάλληλη ταινία για την αποφυγή εισροής νερού στο εσωτερικό του. Πάνω απο την ταινία αυτή υπάρχει μία στρώση πολυαιθυλενίου η οποία και αποτελεί το εξωτερικό περίβλημα του πολυσωληνίου (PE sheath). Τα εν λόγω προϊόντα προορίζονται για εγκατάσταση εντός εφιστάμενων σωλήνων και δεν είναι κατάλληλα για απευθείας ενταφιασμό ή εναέρια χρήση.

    Η εγκατάστασή τους θα πρέπει να γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή, λαμβάνοντας πάντα υπόψιν τις δυνάμεις που ασκούνται στα πολυσωλήνια και τις θερμοκρασιακές μεταβολές, και γενικότερα οποιοδήποτε άλλο παράγοντα ενδέχεται να επηρεάσει τις αντοχές και τις ιδιότητες των συγκεκριμένων προϊόντων.

    Για περισσότερες πληροφορίες συμβουλευτείτε το αντίστοιχο τεχνικό φυλλάδιο.

    icon EMTELLE DI Metal-Free 10mm and 12mm (133.81 kB)