Greek English

    Καλώδιο Εξωτερικού Χώρου, Μεταλλικής Θωράκισης, 6-Στοιχείων, OFS

    Το οπτικό καλώδιο 6-στοιχείων της OFS είναι κατάλληλο για εγκατάστασεις εντός σωλήνων. Είναι εξοπλισμένο με μεταλλική θωράκιση και παρουσιάζει αυξημένη προστασία ενάντια στα τρωκτικά. Διαθέτει εσωτερικούς σωληνίσκους διαφορετικών χρωμάτων ώστε να γίνεται εύκολα ο διαχωρισμός τους, ενώ η υψηλής τεχνολογίας σχεδίασή του εξασφαλίζει οτι ο πυρήνας του θα παραμείνει υδατοστεγανός καθ'όλη τη διάρκεια ζωής του καλωδίου. Μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 72 οπτικές ίνες.

    Για περισσότερες πληροφορίες συμβουλευτείτε το αντίστοιχο τεχνικό φυλλάδιο.

    icon OFS 6-Element Light Armour Cable (76.91 kB)

     

    Καλώδιο Εξωτερικού Χώρου, 8-Στοιχείων, OFS

    Το οπτικό καλώδιο 8-στοιχείων της OFS είναι κατάλληλα σχεδιασμένο για εμφύσηση σε μικροσωλήνες. Διαθέτει εσωτερικούς σωληνίσκους μικρού μεγέθους και διαφορετικών χρωμάτων ώστε να γίνεται εύκολα ο διαχωρισμός τους, ενώ στο εσωτερικό του μπορεί επίσης να τοποθετηθεί προαιρετικά μεταλλικό στοιχείο ανίχνευσης του καλωδίου. Η υψηλής τεχνολογίας σχεδίασή του εξασφαλίζει οτι ο πυρήνας του θα παραμείνει υδατοστεγανός καθ'όλη τη διάρκεια ζωής του. Μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 96 οπτικές ίνες.

    Για περισσότερες πληροφορίες συμβουλευτείτε το αντίστοιχο τεχνικό φυλλάδιο.

    icon OFS 8-Element MiDia GX Dry Core Cable (103.04 kB)

     

    Διηλεκτρικό Καλώδιο Εξωτερικού Χώρου, 8-Στοιχείων, OFS

    Το οπτικό καλώδιο 8-στοιχείων της OFS είναι κατάλληλο για εγκατάστασεις εντός σωλήνων. Αποτελείται αποκλειστικά απο διηλεκτρικά υλικά και παρουσιάζει αυξημένη προστασία ενάντια στα τρωκτικά. Διαθέτει εσωτερικούς σωληνίσκους διαφορετικών χρωμάτων ώστε να γίνεται εύκολα ο διαχωρισμός τους, ενώ η υψηλής τεχνολογίας σχεδίασή του εξασφαλίζει οτι ο πυρήνας του θα παραμείνει υδατοστεγανός καθ'όλη τη διάρκεια ζωής του καλωδίου. Μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 96 οπτικές ίνες.

    Για περισσότερες πληροφορίες συμβουλευτείτε το αντίστοιχο τεχνικό φυλλάδιο.

    icon OFS 8-Element Rodent Prodected Cable (96.71 kB)

     

    Διηλεκτρικό Καλώδιο Εξωτερικού Χώρου, 12 Στοιχείων, OFS

    Το οπτικό καλώδιο 12-στοιχείων της OFS είναι κατάλληλα σχεδιασμένο για εμφύσηση σε σωλήνες. Αποτελείται αποκλειστικά απο διηλεκτρικά υλικά, ενώ διαθέτει εσωτερικούς σωληνίσκους μικρού μεγέθους και διαφορετικών χρωμάτων ώστε να γίνεται εύκολα ο διαχωρισμός τους. Η υψηλής τεχνολογίας σχεδίασή του εξασφαλίζει οτι ο πυρήνας του θα παραμείνει υδατοστεγανός καθ'όλη τη διάρκεια ζωής του καλωδίου. Μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 144 οπτικές ίνες.

    Για περισσότερες πληροφορίες συμβουλευτείτε το αντίστοιχο τεχνικό φυλλάδιο.

    icon OFS 12-Element MiDia Dry Core Cable (109.77 kB)