Greek English

    Καλώδιo Εμφύσησης OFS AccuBreeze FX

    Το καλώδιο AccuBreeze FX της OFS είναι ουσιαστικά μια δέσμη 2, 4, 8 ή 12 ινών η οποία παρέχεται με τη μορφή οπτικού καλωδίου. Η δέσμη των ινών προστατεύεται απο μία στρώση μαλακού ακρυλικού υλικού το οποίο  περιβάλλεται απο ένα δεύτερο, σκληρό ακρυλικό στρώμα που αποτελεί και το εξωτερικό περίβλημα του καλωδίου. Προκειμένου να επιτευχθεί η μεγαλύτερη δυνατή μείωση των τριβών, σε όλη την εξωτερική επιφάνεια του καλωδίου έχουν ενσωματωθεί μικροσκοπικά γυάλινα σφαιρίδια ώστε να βελτιστοποιείται η διαδικασία της εμφύσησης κατά την εγκατάσταση.

    Το οπτικό καλώδιο AccuBreeze FX αποτελεί μια εξαιρετική λύση για δίκτυα πρόσβασης. Το μικρό του μέγεθος, σε συνδευσαμό με το μικρό του βάρος και την ειδικά σχεδιασμένη εξωτερική του επιφάνεια, συμβάλλουν τα μέγιστα στην ελαχιστοποίηση του χρόνου και του κόστους εγκατάστασης.

    Με τη βοήθεια της μεθόδου εμφύσησης καλωδίων σε φθήνα δίκτυα μικροσωλήνων, το οπτικό καλώδιο AccuBreeze FX συνεισφέρει στον περιορισμό τόσο των εξόδων κατασκευής του δικτύου, όσο και του χρόνου ολοκήρωσης των έργων αφού αποφεύγονται πολλές χωματουργικές εργασίες καθώς και οι χρονοβόρες γραφειοκρατικές διαδικασίες έκδοσεις των αντίστοιχων αδειών εκσκαφής.

    Εξάλλου, με το AccuBreeze FX οι πάροχοι υπηρεσιών έχουν τη δυνατότητα να επενδύουν κλιμακωτά σε τηλεπικοινωνιακή υποδομή, προσφέροντας οπτική ίνα αρχικά μόνο στα σημεία όπου υπάρχει πραγματική ζήτηση.

    Για περισσότερες πληροφορίες συμβουλευτείτε το αντίστοιχο τεχνικό φυλλάδιο.

    icon OFS AccuBreeze FX Cable Fiber Unit (385.97 kB)

     

    Καλώδιο Εμφύσησης OFS 6-Στοιχείων

    Το οπτικό καλώδιο 6-στοιχείων της OFS είναι κατάλληλο για εμφύσηση σε μικροσωλήνες (microducts). Αποτελείται αποκλειστικά απο διηλεκτρικά υλικά ενώ η εξωτερική του διάμετρος είναι ιδιαιτέρως μικρή. Διαθέτει εσωτερικούς σωληνίσκους διαφορετικών χρωμάτων ώστε να γίνεται εύκολα ο διαχωρισμός τους, ενώ η υψηλής τεχνολογίας σχεδίασή του εξασφαλίζει οτι ο πυρήνας του θα παραμείνει υδατοστεγανός καθ'όλη τη διάρκεια ζωής του καλωδίου. Φιλοξενεί 72 οπτικές ίνες.

    Για περισσότερες πληροφορίες συμβουλευτείτε το αντίστοιχο τεχνικό φυλλάδιο.

    icon OFS 6-Element MiDia FX Dry Core Cable (86.73 kB)

     

    Καλώδιο Εμφύσησης OFS MiDia CT

    Το οπτικό καλώδιο της σειράς MiDia CT της OFS είναι κατάλληλο για εμφύσηση σε μικροσωλήνες (microducts). Αποτελείται αποκλειστικά απο διηλεκτρικά υλικά ενώ το μικρό του βάρος διευκολύνει τη διαδικασία εγκατάστασης. Είναι διαθέσιμο με 2, 3, 4, 6, 8, 10, 12 ή 24 ίνες.

    Για περισσότερες πληροφορίες συμβουλευτείτε το αντίστοιχο τεχνικό φυλλάδιο.

    icon OFS MiDia CT Cable (75.44 kB)