Greek English
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Προϊόντα Ισχύος Συστήματα Ελέγχου & Διαχείρισης Τροφοδοσίας

    Σύστημα Διαχείρισης & Ελέγχου MITRA Comp@s


    Έχοντας ως απώτερο στόχο τη σημαντική μείωση του λειτουργικού κόστους, η Mitra Innovations συνεργάζεται στενά με τους κυριότερους παρόχους ώστε να προσφέρει κάθε φορά καινοτόμες βιομηχανικές λύσεις.

    Οι ιδέες, αν και απλές στη σύλληψη, οδηγούνται πάντα από την ισχυρή θέληση για την επίτευξη του τέλειου αποτελέσματος. Έτσι, αντί να περιορίζει τη γκάμα των προϊόντων της αυστήρα στα συστήματα τροφοδοσίας, η Mitra Innovations έχει επίσης δημιουργήσει αξιόλογες λύσεις που ικανοποιούν εξεζητημένες ανάγκες των παρόχων που εγκαθιστούν ενεργό εξοπλισμό σε εξωτερικές καμπίνες.

    Η αρχιτεκτονική του συστήματος της Mitra είναι τέτοια ώστε η διαχείριση πολλών συστημάτων, που χαρακτηρίζονται απο διαφορετικές μεταβλητές το κάθε ένα, να μπορεί να γίνει γρήγορα και εύκολα απο ένα κεντρικό σημείο, σύμφωνα πάντα με τις απαιτήσεις του πελάτη.

    Η πλατφόρμα  Comp@s είναι ανοιχτή, γεγονός που εξαλείφει την ανάγκη εγκατάστασης οποιουδήποτε εξειδικευμένου συστήματος ή λογισμικού. Οι λειτουργίες ελέγχου και διαχείρισης με την πλατφόρμα Comp@s μπορούν να πραγματοποιηθούν απλά μέσω ενός κοινού web browser. Πραγματικά δεν θα μπορούσε να είναι πιο εύκολο!




    Δεδομένων των περιορισμών που χαρακτηρίζουν τόσο σε φυσικό επίπεδο τα ζεύγη των καλωδίων όσο και σε επίπεδο εφαρμογής το πρωτόκολλο SNMP, η Mitra έχει επίσης ενσωματώσει στην πλατφόρμα τεχνολογίες XML καθώς και web-based υπηρεσίες ανοιχτού κώδικα.

    Η πρωτοποριακή ευκολία ελέγχου και διαχείρισης των συστημάτων μέσω ενός απλού web browser γίνεται άμεσα αντιληπτή. Ωστώσο το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της εν λόγω αρχιτεκτονικής είναι η ευκολία με την οποία μπορούν να προστεθούν στο δίκτυο νέα συστήματα και να διαχειριστούν κεντρικά.